Höstinfo från PRO Söndrum

”PROVA PÅ BOULE
Månd 14/9 kl 13.30 ”Prova på boule” på banorna i Stenhuggeriet.
Föreningen bjuder på korv och bröd. Bouleklot finns att låna. Alla hjärtligt välkomna.
——-
GYMNASTIK
Tisd 15/9 kl 14.00 återupptas gymnastiken i Folkets hus. Gamla och nya
medlemmar välkomna.
——
CANASTA
Onsd 16/9 kl 13.00 återupptas även canastaspelet i Folkets hus. Alla välkomna, även nybörjare.
——
TÄNK PÅ ATT HÅLLA TILLRÄCKLIGA AVSTÅND

PRO Söndrum hösten 2020 och pandemin.
Styrelsen vill tacka alla medlemmar för ert stora tålamod och starka vilja att följa riktlinjerna som beslutats för att begränsa Coronavirusets spridning. På så sätt kan vi dra vårt strå till stacken för att snart slippa detta lilla virus som ställer till så stor skada.

Vi hade alla hoppats på en lättnad i riktlinjerna så att vi skulle kunna träffas och hålla alla våra planerade medlemsträffar under hösten, men så blir det tyvärr inte. Höstens verksamhet kommer därför att uteslutande bestå av aktiviteter utomhus.

Medlemsträffar
Kaffekorg och tipstävling. Torsdagen 20 augusti 17.00 samlas vi i Rörvik med medhavd kaffekorg och ett gott humör. Tipstävling som vanligt men ingen tipspromenad. Inte heller grillning. Försäljning av trisslotter.

Medlemsträffarna 31 augusti och 28 september har ställts in och inbjudna underhållare är informerade.
Medlemslunchen på Tylöhus 26 oktober ställs in och planeras om till 12 april 2021. De som har betalt in lunchavgiften kan kontakta reseledaren Leif Johansson för återbetalning, tel 070-8950702 eller 0730-590662. Höstmötet 30 november är ett viktigt möte där vi beslutar om föreningens verksamhet, budget och medlemsavgift. Hur detta möte skall genomföras om nuvarande regler fortfarande då gäller, är i dagsläget inte klart. Men medlemmarna måste få säga sitt i dessa viktiga frågor.

Promenader och boule är en viktig del i vår verksamhet och vår möjlighet att träffas och dessa aktiviteter sker på tider enligt tilldelat programblad. Under torsdagar 14.00 är medlemmar från PRO och SPF välkomna till Söndrums hembygdsgård, där hembygdsföreningen ställt ut bord i den vackra trädgården. Egna kaffekorgar skall medföras.

Planerade resor och sammankomster Årets planerade resor ställs in och det är reseledarens förhoppning och plan att dessa skall kunna genomföras under 2021.

Så kära medlemmar – var rädda om er och varandra, håll ut, håll avstånd och glöm inte att tvätta händerna.  /  Styrelsen

CITYKORT

Nu har Du som är medlem i en seniorförening i Halmstad chansen att köpa höstens och vinterns CITYKORT till ett reducerat pris á 50 kr (ordinarie pris 100 kr). Kortet är giltigt 1/9 2020 – 28/2 2021. Du köper det på Halmstads Tourist Center, Fredsgatan 5. Uppge följande kod vid köp: Seniorhalmstad 2020 i kassan på Halmstad Tourist Center.
(Citykortet in nehåller ca 100 erbjudanden, t ex rabatt på kläder, skor, heminredning, smycken, cyklar, restaurang- och cafébesök, fotografering och mycket mer)

Vi är en vital förening med i dagsläget 579 medlemmar, som tillsammans skapar en mötesplats för gemenskap, personlig utveckling, glädje och hälsa.

Källa: PRO Söndrum

Kommentarer är stängda.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: